parfum kopen > introductie

Alles over parfum kopen

Wie parfums wil kopen kan dat op vele manieren doen. Vroeger kocht je je favoriete luchtjes vrijwel automatisch bij een parfumerie of drogisterij. Als je voordeliger uit wilde zijn moest je het geluk hebben om belastingvrij te kunnen kopen op bijvoorbeeld luchthavens. Tijdelijke aanbiedingen of het kopen van parfums uit parallelhandel  waren de andere manieren om goedkoper uit te zijn.
Sinds de komst van internet zijn er goedkopere alternatieven gekomen om aan parfums te komen. Ook zijn de reguliere verkoopkanalen tot het besef gekomen dat ze iets richting de klant moesten doen om hun marktaandeel enigszins in stand te kunnen houden. Door bundeling van inkoopkracht en het verlagen van winstmarges kunnen parfumerieŽn en drogisterijen steeds vaker concurrerend werken ten opzichte van hun online concurrenten.
 

Goedkoop kopen

Waar je het beste je parfum kunt kopen is een kwestie van welk parfum je wilt kopen en welke acties er op een bepaald moment lopen. Door een goedkope tijdelijk aanbieding zoals bijvoorbeeld taxfree parfum kopen, 2 geurtjes voor een bepaalde prijs of tijdelijke kortingen van tien tot enkele tientallen procenten  kan een winkel of warenhuis ineens toch een stukje voordeliger zijn dan een webshop.
Ook de eventuele verzendkosten of kosten voor het afrekenen (bijvoorbeeld per creditcard) kunnen een goedkope aanbieding uit een webshop toch nog duurder maken dan de prijs voor een zelfde luchtje bij een keten als ICI Paris XL of Pour Vous.

Op de online parfum kopen pagina vind je een overzicht van een aantal grotere Nederlandse parfum webshops.

Het is niet alleen de prijs die telt

Naast de prijs kan ook een persoonlijke voorkeur doorslaggevend zijn waar je een parfum koopt. Veel vrouwen vinden het leuk om in een parfumwinkel geurtjes uit te proberen en er dan eentje uitkiezen. Dat kan via internet voorlopig nog niet. Als je op zoek bent naar een nieuwe geur en geen zeperd wil lopen, dan kun je er bijna niet om de "echte" winkels heen. Zonder zelf te ruiken en te testen loop je een risico of een geur wel bij jou past.

Informatie over parfum kopen

Op onze site vind je uitgebreide informatie en goed advies over het kopen van parfums. Voor meer info verwijzen we u door naar de volgende pagina's:
 

(1) parfum kopen via internet
(2) parfum kopen in een winkel
(3) top 10 damesgeuren
(4) top 10 herengeuren
(5) merkvervalsing
(6) garanties

(7) parallelhandel
(8) importeurs & groothandel
(9)  multi level marketing (M.L.M.)
(10) parfum miniaturen
(11) feestdagen
(12) begin je eigen webshop

De informatie op deze site is met alle zorgvuldigheid samengesteld. Mocht er naar uw mening een fout in zitten, laat het ons dan weten via e-mail.
 

 

alles over parfum parfum startpagina ● parfum merken parfum winkels parfum video's parfum nieuws parfum forum parfum kalender online parfum kopen